GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn
0
GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn

Door Sanaja Hygiëne Services, 26 oktober 2022

Een aantal vragen aan Jack Neeleman, founder van Orange Brush!

Ondernemer Jack Neeleman is founder van het duurzame Orange Brush.
Wij hebben hem een aantal vragen gesteld over het merk en de meerwaarde ervan.
 
Waarom ben je met Orange Brush begonnen?

Ik ben in 2013 begonnen als ondernemer en ben al 27 jaar werkzaam in de hygiënebranche. We worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van ons handelen voor de aarde.
Ik wilde ook mijn bijdrage leveren met de ontwikkeling van borstelwerk gemaakt van gerecycled materiaal. Ik heb verschillende borstelwerk fabrikanten bij elkaar gebracht, met Orange Brush als resultaat.
 
Wat heeft Orange Brush te bieden?

Orange Brush biedt hoogwaardige schoonmaakmaterialen voor de non-food industrie. Hoogwaardig wil zeggen dat de materialen langer meegaan en dus duurzamer zijn dan traditionele schoonmaakbenodigdheden, lichtgewicht zijn en tot 98% gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Hiermee zetten we een stap in het gebruik van minder nieuwe grondstoffen en dragen we bij aan de circulaire economie.
 
Op welke manier zijn de schoonmaakmaterialen circulair?

De schoonmaakmaterialen worden vervaardigd uit gerecycled plastic, afkomstig van het restafval dat vrijkomt bij de productie van hygiënisch borstelwerk voor de food industrie. De producten van Orange Brush kunnen retour worden gestuurd naar de fabriek wanneer het niet meer bruikbaar is. Deze worden opnieuw gerecycled en zo worden er weer nieuwe borstels van gemaakt. Op deze manier wordt er een volledige closed loop gecreëerd.
 
Waarom heb je voor Sanaja gekozen als distributeur in de Benelux?

Omdat Sanaja de ambitie heeft om uitsluitend duurzame schoonmaakmaterialen te verkopen zonder compromissen.
 
Benieuwd naar de schoonmaakmaterialen van Orange Brush? Bekijk het volledige assortiment hier: https://www.sanaja.nl/brands/orange-brush/

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »