GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn
0
GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn

Over ons

Welkom bij Sanaja Hygiëne Services - de toonaangevende pionier in een wereld waarin grondstoffen hergebruikt worden en verspilling tot een minimum beperkt wordt.

In 2021 werd Sanaja Hygiëne Services opgericht met als missie een groot aantal klanten te bedienen met zo min mogelijk logistieke bewegingen. Dit realiseren we door ons unieke "Full Service" concept, waarbij we op een vaste afgesproken frequentie leveren bij onze gewaardeerde klanten. Hierdoor maken we het verschil en streven we naar een volledig circulaire bedrijfsvoering, met als voornaamste doel het minimaliseren van onze uitstoot.

In samenwerking met de Circular Plastics Alliance zetten we ons in voor een volledig gesloten kringloop door afval te verzamelen en te hergebruiken. We selecteren zorgvuldig onze leveranciers op basis van hun circulaire werkwijzen. Als trotse partner van Green Care Professional en leverancier van de circulaire washroominrichting van E-Tissue, en als distribiteur van Orange Brush, dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

We begrijpen dat het pad naar circulariteit uitdagend is, maar we streven ernaar in 2027 ons doel bereikt te hebben: een volledig circulaire werkwijze bij Sanaja Hygiëne Services. Ons toegewijde team blijft zich inzetten om positieve verandering te stimuleren en de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Samen bouwen we aan een betere wereld, stap voor stap, als een lichtend voorbeeld voor anderen in onze branche. We hopen dat u met ons mee op deze reis gaat en kijken ernaar uit om u te verwelkomen als gewaardeerde klant bij Sanaja Hygiëne Services.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »