GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn
0
GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn

Circulaire werkwijze


Ons full service concept is uniek en innovatief in Nederland. We bieden een complete dienstverlening waarbij we op een vaste en afgesproken frequentie bij u langskomen om de sanitaire supplies aan te vullen, zelfs tot in de werkkast. Hierbij kunt u denken aan toilet- en handdoekpapier, en diverse units zoals hygiëneboxen, luchtverfrissers en schoonloopmatten worden ook vervangen. Alles wordt aangeboden in een handig abonnement, waarbij u een vast maandelijks bedrag betaalt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een van onze bijzondere services is het E-Tissue pakket. Dit pakket is 100% circulair, waarbij we het gebruikte handdoekpapier meenemen om te recyclen bij onze partner van de Circular Plastics Alliance. Deze partner zamelt niet alleen papier in, maar ook verschillende soorten plastic om te recyclen en herproduceren. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst, niet alleen voor papier maar ook voor andere materialen, zoals E-Tissue en Orange Brush borstelwerk voor de non-foodsector.

Om u volledig te ontzorgen, sturen wij u een kalender met de geplande servicedagen. Tot een dag voor onze bezoekroute kunt u bovendien extra schoonmaakartikelen, zoals vaatwasmiddel, bij ons bestellen, zodat we dit in één logistieke handeling kunnen bezorgen. Dankzij deze one-stop-shop-combinatie besparen we niet alleen kosten, maar verminderen we ook de CO2-uitstoot die gepaard gaat met logistieke processen.

Als kers op de taart nemen we bij levering lege verpakkingsmaterialen en gebruikt handdoekpapier weer mee retour.

Ons bedrijf staat voor duurzaamheid en circulariteit, en we zijn trots om op deze manier bij te dragen aan een betere wereld.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »