GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn
0
GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn

Over ons

Groothandel voor de professionele schoonmaak

Sanaja is een groothandel voor de professionele schoonmaak gelegen in Volendam. Wij bewegen mee met uw behoefte, ontzorgen u van A tot Z en bieden altijd duurzame varianten aan. 

Sanaja is Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds! 

Sanaja wil met haar schoonmaakgroothandel zo duurzaam mogelijk ondernemen. We hebben o.a. circulaire doelstellingen, we werken samen met duurzame toeleveranciers en werken met cradle to cradle middelen en materialen. Dit alles om een kleine bijdrage te leveren aan onze leefomgeving en het milieu. Daarom zijn wij vanaf vandaag ook trotse Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds (WWF).

Wij zijn een schoonmaakgroothandel die papier levert aan onze klanten. Dit papier wordt vervaardigt vanuit gerecycled papier of hout. Omdat papier van groot belang is in het dagelijks leven vinden we dat we iets terug moeten doen. Wij scannen onze eigen leveranciers op het duurzaamheidsbeleid op de lange termijn, zo heeft onze papierleverancier een keurmerk met strenge eisen voor duurzaam bosbeheer. In het kader van duurzaam ondernemen vinden wij dat we zelf ook een positieve bijdrage horen te doen. Met onze steun zorgen we ervoor dat er een halve hectare bos (circa 1.000 bomen) wordt teruggegeven aan de aarde.

Ontbossing is één van de grootste problemen die onze wereld bedreigt. Helaas verliezen we ze in een alarmerend tempo, elke minuut verdwijnen er 30 voetbalvelden. Met behulp van onze steun geeft het WWF bos terug aan de aarde. Hiermee ondersteunen wij het Atlantisch Regenwoud project, om deze extreme ontbossing tegen te gaan. Lees meer over dit project hier

Meer weten over de projecten van WWF? Klik hier

Mijn account

Indien u al een zakelijk account heeft van Sanaja, log dan in met uw e-mailadres en wachtwoord. Maak anders een nieuw account aan.

Voor alle andere vragen:

Bel ons

U kunt contact opnemen
tijdens kantooropeningstijden

0299 392020

E-mail

Mail ons

[email protected]

Social media

Neem contact op via Facebook

Sanaja Hygiëne Services B.V.

Mgr. C. Veermanlaan 10
1131 KH Volendam
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL862336600B01
KvK: 82100381

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »