GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn
0
GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn

Door Sanaja Hygiëne Services, 13 februari 2023

Klant aan het woord: HSB Bouw

Voor HSB Bouw mochten wij de dispensers in het vernieuwde kantoor verzorgen. Nadat de dispensers in kantoor in gebruik genomen waren is er besloten om alles universeel te maken en de Materieeldienst en de Timmerfabriek hier ook in te betrekken. Op deze manier is alles op elkaar afgestemd en heeft het een nette en frisse uitstraling.

HSB Bouw geeft aan tevreden te zijn over de dispensers en dat het overzichtelijke assortiment van navullingen erg prettig werkt; 

"Na een zeer grote verbouwing van ons kantoor hebben we in de toiletten en pantry’s gekozen voor de materialen van Sanaja. Om de juiste keuze te kunnen maken werden er enkele monsters beschikbaar gesteld wat het gelijk een stuk makkelijker maakte.

Nadat de dispensers in kantoor in gebruik genomen waren is er besloten om alles universeel te maken en de Materieeldienst en de Timmerfabriek hier ook in te betrekken. We hebben nu een overzichtelijk assortiment van navullingen en dat werkt erg prettig. De dispensers zijn zeer makkelijk in gebruik en nu alles op elkaar is afgestemd ziet het erg netjes en fris uit.

Wij hebben een goede keuze gemaakt!"

Renate Theune, officemanager HSB Bouw B.V.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »