GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn
0
GRATIS verzending boven € 250,-
Meer dan 25 jaar ervaring
GRATIS afhalen in ons magazijn

Door Sanaja Hygiëne Services , 13 februari 2023

Klant aan het woord: Callinghe Verhuur

Callinghe Verhuur is een makelaarskantoor op het gebied van recreatiewoningen welke zich bezighoudt met de verhuur en het onderhoud van deze woningen. Naast de verhuur bieden zij ook de interieurverzorging en technische dienst op dagelijkse basis. 

Wij mochten het facilitaire team van Callinghe Verhuur training geven met betrekking tot de schoonwerkzaamheden. We hebben de huidige werkwijze in kaart gebracht en de training hierop gebaseerd. Met de juiste handvatten heeft het facilitaire team na de training de schoonmaak efficiënter en op een ergonomische manier in kunnen zetten.

Er is eveneens nagedacht over de duurzaamheid in de vorm van schoonmaakmiddelen met een CO2 besparing. Denk daarbij aan gerecycled verpakkingsmateriaal, producten met een hoge concentratie, gesloten doseersystemen en minder schadelijke stoffen in de schoonmaakmiddelen.

"De producten van Sanaja helpen ons efficiënter en gezonder te werken. Behalve tijdswinst, en nette frisse woningen biedt het ons veel gemak, minder ziekte uitval/blessures. Naast het gemak zijn wij, onze gasten en eigenaren blij met de resultaten die de producten behalen.

Daarbij staat Sanaja altijd klaar om eventuele vragen en/of uitdagingen samen met ons aan te gaan. Zij denken met ons mee en bieden veel alternatieven. 

Wij van Callinghe willen niet anders meer."

Didy Imanse, manager housekeeping Callinghe Verhuur

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »